.....and straight on till morning

                                             


Ihanaa uutta vuotta 2015 ja tervetuloa lukemaan blogiani The Second Star to the Right!
Vuosi 2014 oli bloggaamiseni kannalta merkittävä: aloitinhan koko touhun tuolloin ja innostuin siitä niin, että syksyn "testiblogi", Pimeät Illat (reetanpimeatillat.blogspot.fi), saa nyt jatkoa entistä laajemmalla tarjonnalla, kun The Second Star to the Right johdattaa tämän sivun selailijat entistä syvemmin taiteen, taidon ja luovuuden ihmemaailmaan.

                                               
Tällä itse piirtämälläni kuvalla vihjailin jo pari päivää sitten Facebooissa ja Instagramissa, mitä uudessa blogissa on luvassa...

Mistä nimi blogille ja mikä nyt sitten oli uuden blogin aloituksen arvoista? Blogin nimi sai lähtönsä Disneyn Peter Pan -elokuvasta, itse olen melkoinen Disneyfani, joten olen tuonkin klassikon nähnyt useasti. Kyseisessä elokuvassa poika nimeltä Peter Pan matkaa Darlingin eli Kultasen perheen lasten kanssa öisen Lontoon taivaan halki Mikä-Mikä-Maahan, kohti toista tähteä oikealla ja sitten suoraan aamuun. Tässä ihmemaassa ei kukaan koskaan vanhene, merirosvot seilaavat merillä ja intiaanit seikkailevat ympäri saarta.
Kuten jo mainitsinkin, Pimeistä Illoista tuttu tarinankerronta säilyy, mutta aiheilla ei ole enää tiettyä rajausta, vaan tarjonta laajenee huomattavasti, myös jonkin asteisiin mielipidekirjoituksiin. Myös valokuvapostauksia alkaa ilmestymään enemmän. Lisäksi tässä ihmemaassa on mahdollista kurkkia piirtämisen jalon taidon saloihin, sekä nähdä niin usein hehkuttamaani balettia, eikä Disneykään osattomaksi taida jäädä... Lyhyesti sanoen, taide, taito, tanssi, luovuus, mielikuvitus ja sanavalmius yhdessä paketissa. Kuulostaako hyvältä? No, minusta ainakin, ja toivonkin, että blogini suo myös muille vaaleanpunaisia pilvimaailmoja, oli sitten taiteentuntija tai ei.

Mutta nyt, The Second Star to the Right on avattu ja matka ihmemaahan saa alkaa!

Vielä kerran, fantastista uutta vuotta kaikille!


                                                                                   

Reetta

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Soittorasiasta

Puhutaan pahaa

Ihan aikuisten oikeesti - koreografin ajatuksia